pujar

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web.  OK //   Més informació


Little Home
  1. .
  2. .
  3. .
  4. .

PER QUÈ RESERVAR A LITTLE HOME?

Atenció personalitzada: ens preocupem des del primer moment del nostre client, establint una comunicació directa i fluïda per adaptar-nos a totes les seves necessitats.


Gestió global de l'estada: no subcontractem l'atenció al client ni els serveis de neteja, donant lloc a un millor servei que es tradueix en una major satisfacció per als nostres clients.


Ampli horari: flexibilitat per als check-in.Pisos totalment equipats: els nostres apartaments estan preparats per fer l'estada el més còmoda i pràctica possible. Com si estiguéssiu a casa!


Ideal per a famílies amb nens: els nostres apartaments són ideals per compartir bons moments amb la família. A més, els nens no tenen horaris!, és molt pràctic poder cuinar a l'hora desitjada, aixecar-te a qualsevol hora sense que et molesti el servei d'habitacions i sobretot, la tranquil·litat que es respira en els nostres apartaments.


Serveis de neteja per a llargues estades: com si fos un hotel, oferim un servei de neteja perquè no et preocupis d'ordenar i netejar durant la teva estada. Cal gaudir de les vacances!


Reserves d'última hora: gestionem les reserves que ens entren el mateix dia.Valoracions molt positives dels nostres hostes: perquè diguem el que diguem, al final, el que més compta és LA VOSTRA PARAULA.
OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS

airbnb booking tripadvisor
opiniones

ELS NOSTRES APARTAMENTS

reservar